top of page

Les oliveres

La varietat d’oilvera de la que s’elabora el nostre oli és l’arbquina. Está considerada una de les millors varietats del món, per al que fa l’obtenció de l’oli, ja que el que en resulta és de gran qualitat i la seva producció és bona.

És un tipus d’olivera resistent a les gelades i que s’adapta generalmente bé a diverses condicions ambientals. És una varietat molt productiva, i la seva maduració és a partir de la primera quinzena de novembre.

En quant a la collita d’aquests fruits, és relativament costosa a causa de que les olives que en surten són de petita mida.

Oli Verge Extra

L’oli d’Aspa és un oli d’oliva verge extra d’olives arbequines. És un oli que té un gust viu i afruitat, amb alguns punts cítrics i picants, i aromes de diferentes fruites com el tomàquet i ametlla.

Aquest or líquid és la resolució de l’esforç i la passió que els  nostres pagesos posen a la terra, a la feina, i a les olives. I com a resultat, poder oferir un producte de gran qualitat per a disfrutar amb qualsevol aliment de la nostra dieta mediterrània.

Image by pisauikan

Beneficis per a la salut

L’oli d’oliva està considerat la base de la dieta mediterrània gràcies a totes les seves qualitats nutricionals.

Les olives són diferents a la gran majoria de fruites, ja que contenen pocs hidrats de carboni i molts greixos saludables. Aquestes són riques en àcid oleic “omega-9” (a part del omega-3 i omega-6) el qual ens prevé de les malalties cardiovasculars. És un bon aliat per a combatre el estrenyiment, i també ens ajuda a tenir en bon estat la pell o les mucoses i és molt beneficiós per a la vista.

Per últim, ens ajuda a augmentar la longevitat, al reduir la possibilitat de morts per malalties cardiovasculars i el càncer.

emre-gencer-RuqOeMvPlzQ-unsplash.jpg
olive-oil-968657_960_720_0.jpg
bottom of page